Contact

Contact met ons leggen kan snel en vrijblijvend. 

“Eerlijk zaken doen” is hetgeen waar wij voor staan. Door onze transparante en eerlijke dienstverlening houden wij u op de hoogte en komen we indien nodig altijd eerst met voorstellen of vragen om verrassingen voor u te voorkomen.

U mag u van ons een gedegen eerlijk advies verwachten. Wij zijn er voor u. Direct contact, snelle afhandeling van uw vragen en persoonlijk contact.

Elke polis wordt door ons gecontroleerd en eventuele fouten worden doorgegeven aan de verzekeraar zodat alsnog een correcte polis kan worden opgemaakt.

h&r-arbocontent
Aarhusweg 2-16
9723 JJ Groningen

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Wie ben ik?

    Opgegroeid in een ondernemersgezin en zelfstandig ondernemer geweest met een groentewinkel. Op gegeven moment de overstap gemaakt naar de verzekeringsbranche. Eerst als adviseur particuliere verzekeringen maar al snel de overstap gemaakt naar zakelijke verzekeringen omdat ik daar meer affiniteit mee heb.
    Mijn werkwijze is simpel, waarmaken wat je beloofd en eerlijk zaken doen. Kern van de relatie is altijd “de klik” en vertrouwen. Ik zal mijn uiterste best doen om dat niet te beschamen.
    henk-stienstra-h&r-verzekeringen