Mailing bakkers

Arbo Content is al decennia lang de Arbodienst van vele bakkersbedrijven in Nederland. Samen met u en verschillende verzekeraars wordt samengewerkt aan verzuimbegeleiding en, nog belangrijker, het voorkomen van verzuim.

 

De afgelopen jaren zijn de meeste verzuimverzekeringen fors duurder geworden, vaak wel tientallen procenten. Ook bij bedrijven die geen tot weinig verzuim hebben gehad. Ook dit jaar zijn er weer een aantal verzekeraars die hun premies hebben verhoogd. 

 

Arbo Content heeft samen met assurantiekantoor H&R Verzekeringen de mogelijkheid om de arbodienstverlening van Arbo Content te koppelen met verschillende verzekeraars. De doelstelling hierbij is dat wij op basis van uw specifieke situatie gaan kijken welke verzekeraar(s) het beste bij u past. Wij gaan bij diverse verzekeraars offertes opvragen voor een concurrerende verzuimverzekering, betaalbaar en met goede voorwaarden. 

 

De ervaringen tot nu zijn erg positief. Een aantal van uw collega’s hebben al een besparing kunnen realiseren van soms wel duizenden euro’s. Dat zijn serieuze bedragen die u liever niet laat liggen. 

 

Indien de premie van uw huidige verzuim verzekering ook (weer) is verhoogd of wilt u weten of de huidige verzekering nog bij uw situatie past en/of voordeliger kan neem dan contact met ons op. In ieder geval wordt er volgende week contact met u opgenomen.

Verstuur hier het bewerkte bestand

    Wie ben ik?

    Opgegroeid in een ondernemersgezin en zelfstandig ondernemer geweest met een groentewinkel. Op gegeven moment de overstap gemaakt naar de verzekeringsbranche. Eerst als adviseur particuliere verzekeringen maar al snel de overstap gemaakt naar zakelijke verzekeringen omdat ik daar meer affiniteit mee heb.
    Mijn werkwijze is simpel, waarmaken wat je beloofd en eerlijk zaken doen. Kern van de relatie is altijd “de klik” en vertrouwen. Ik zal mijn uiterste best doen om dat niet te beschamen.
    henk-stienstra-h&r-verzekeringen